Kiss Anna új szerepkörben bizonyít a Prémium színeiben

2022, Október 27 - 12:31

Kiss Anna új szerepkörben bizonyít a Prémium színeiben

Kiss Anna bikinifitness-versenyző egészségügyi okokból kénytelen kihagyni a versenyidényt, ám így sem unatkozik: a Prémium Média & Sport Management támogatottjaként az újonnan induló Prémium Magazin műsorvezetőjeként, háziasszonyakét találkozhatnak vele hónapról hónapra a sportszerelmesek.

A két éve a prémiumos sportolók körébe tartozó Kiss Annától eddig sem állt távol a média: versenyeiről, karrierje alakulásáról, egészséges életmódról és ezekhez kapcsolódó tippekről rendszeresen forgatott videókat személyes YouTube-csatornájára, emellett időröl időre a Prémium Média & Sport Managementtel is forgatott. Ez mostantól rendszeressé is válik majd, mivel a sportolónő lett az ügynökség újonnan induló televíziós magazinműsorának háziasszonya.

“Júliusban egészségügyi okokból arra jutottam, jobb az óvatosság, és ezért kihagyom az idényt. Semmi komolyra nem kell gondolni, de az elmúlt évek sűrű versenyprogramja igencsak igénybe vette a szervezetemet, és a kontrollvizsgálatok alapján úgy találtuk, jobb lesz, ha pihenek – mesélte. – A Prémiummal eddig is nagyon gördülékeny volt az együttműködésem, és ez azután sem változott, hogy közöltem a döntést a sportmenedzseremmel, Botka Istvánnal. Az ő felvetése volt, hogy mi lenne, ha ezt a szünetet kihaszálva kipróbálnék valami újat, és legyek a sportmagazin műsorvezetője.”

Mint Anna mesélte, rég óta kacérkodott a gondolattal, hogy szerepet vállaljon a médiában, a műsorvezetés, az interjúkészítés és maga a videós tartalomgyártás is mozgatta a fantáziáját. Nem véletlenül indította el anno a YouTube-csatornáját sem

“Nem tudom, mikor kerülök újra versenyszínpadra, ez még a jövő zenéje, de bízom abban, hogy a tévézés és a versenyzés a későbbiekben is összefér majd. Az első forgatások tapasztalata nagyon pozitív, Galambos Péter Európa-bajnok evezősünkkel, és a Superfight Series Hungary gálák állandó résztvevőjének számító Bereczki Dominikkal készítettem az első két interjúmat. Mindkettejükkel nagyon jó volt beszélgetni, élveztem a beszélgetéseket és remélem, hogy a nézők is érdekesnek találják majd az elkészült anyagokat!” - jelentette ki.

“Alig várom a következő forgatási napokat. A terv az, hogy a Prémium által támogatott minél több sportolót be tudjunk mutatni, nemcsak a versenyzői, de az emberi oldaláról is. Az apropót többnyire egy-egy kiemelkedő verseny szolgáltatja majd. Egyelőre hat részt tervezünk a szezonra, aztán kiderül, mit hoz a folytatás” – tette hozzá Anna.

A Prémium Magazin epizódjaival a Spíler TV-n találkozhatnak majd hónapról hónapra a nézők.