Óriási kiütések, leléptetések a K1 versenyen!

2020, Június 24 - 11:27

Óriási kiütések, leléptetések a K1 versenyen!

Magyarország első számú küzdősport gálája a Superfight Series Hungary!


Harcosok a Superfight Series Hungary 5. gáláján

Rövidesen jövünk a részletekkel, addig is Nagy Balázs szervező értékelése a rendezvényt közetően:

“Megcsináltuk, ebben a nehéz helyzetben is megcsináltuk! Most bebizonyosodott, hogy nincs lehetetlen és egy jó csapat a Superfight Series csapata bármire képes.
Bármilyen nehéz is volt összerakni ennek a rendezvénynek a költségvetését, idehívni az ország legjobb bunyósainak nagyrészét és adni nekik egy motivációt ebben az impulzus szegény időszakban, amikor minden verseny le lett mondva és be lettek zárva az edzőtermek, de megérte a sok munka és egy nagyon jó kis műsort raktunk össze.
Amikor nem csak Magyarországon, hanem a világon sincs sok profi és amatőr rendezvény, de mi megcsináltuk együtt közösen.
Köszönöm társaimnak Kispál Balázsnak és a Prémium Média és Sport Management Zrt.-nek a közös munkát, ez tényleg egy nagyon kemény meló volt most.
Köszönjük Amir Subasic-nak a lehetőséget, hogy elhozhattuk Magyarországra ezt a zseniális rendezvényt sorozatot.
Továbbá köszönöm a támogatóknak, sportolóknak, csapatoknak, edzőknek, bíróknak, hogy odatettétek magatokat és emeltétek a rendezvény színvonalát.
Köszönjük a közönségnek, akik kijöttek és szurkoltatok szeretett sportolóitoknak!”

A gáláról rövid összefoglalót közöl az M4 csatorna és egy egy órás sportműsort készít a Sport1tv is, amely 2020.06.30-án debütál a képernyőn.

Folytatás is következik hamarosan, ha minden igaz Székesfehérváron!